Meer dan inkoopondersteuning

Nafinco zet zich 100% in om zelfstandig ondernemerschap in de openbare farmacie te behouden. Dat gaat verder dan inkoopondersteuning en assortimentsbeheer. Zo staat Nafinco Advies & Beheer (NAB) onze klanten bij met advies en ondersteuning bij de algemene bedrijfsvoering. Bij bedrijfsovernames bemiddelen we tussen koper, verkoper en financier.

Ondersteuning voor koper en verkoper

Stap één bij een mogelijke bedrijfsovername is natuurlijk contact leggen tussen koper en verkoper. Met ons grote netwerk en onze kennis van de markt kunnen wij daarbij een belangrijke rol spelen. Tijdens het overnametraject ondersteunen wij de koper/verkoper op alle fronten. We helpen onder meer bij het regelen van de financiering en maken het zo ook voor jonge apothekers mogelijk een eigen onderneming te starten.

Interessante investering

NAB is niet alleen interessant voor Nafinco-klanten die graag willen starten of juist stoppen met hun bedrijf, maar ook voor investeerders. Zo maken wij het bijvoorbeeld mogelijk voor apothekers te investeren in hun eigen branche. Een mooie kans om een goed rendement te behalen én de ondernemersdroom van een (jonge) vakgenoot uit te laten komen.

Contact

Overweeg je zelf binnenkort jouw apotheek te verkopen, wil je graag een apotheek kopen, of zoek je een interessante investeringsmogelijkheid? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier of stuur een mail naar Ifa Martinot, Nafinco Advies & Beheer.